Helga van Leur en Froukje de Both nieuwste kandidaten Perfecte Plaatje

Helga van Leur en Froukje de Both nieuwste kandidaten Perfecte Plaatje

Helga van Leur en Froukje de Both nieuwste kandidaten Perfecte Plaatje Ook Helga van Leur en Froukje de Both zullen hun kwaliteiten als fotograaf gaan laten zien in het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. Alle deelnemers van het nieuwe seizoen zijn inmiddels bekendgemaakt. Andere opvallende namen zijn Daphne Deckers en Johnny Kraajkamp. In bovenstaande video van RTL Boulevard stelt presentator Tijl beckand ze stuk voor stuk aan je voor. Bekijk ook Patty Brard winnares Het Perfect Plaatje Bekijk deze video »
TV :

Ook Helga van Leur en Froukje de Both zullen hun kwaliteiten als fotograaf gaan laten zien in het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. Alle deelnemers van het nieuwe seizoen zijn inmiddels bekendgemaakt. Andere opvallende namen zijn Daphne Deckers en Johnny Kraajkamp. In bovenstaande video van RTL Boulevard stelt presentator Tijl beckand ze stuk voor stuk aan je voor.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Helga van Leur en Froukje de Both nieuwste kandidaten Perfecte Plaatje of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: fotograaf, kandidaten, presentator, helga, leur, rtl boulevard, boulevard, tv-programma, daphne deckers, deelnemers, video, rtl, froukje de both, helga van leur, tijl beckand, het perfecte plaatje, seizoen, stuk


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV