Prinses Mabel serveert diner om HIV te bestrijden

Prinses Mabel serveert diner om HIV te bestrijden

<em>Prinses Mabel</em> serveert diner om HIV te bestrijden Prinses Mabel zet zich graag in om aids de wereld uit te helpen. Daarom heeft zij in Amsterdam de eerste gang van het AmsterdamDiner geserveerd. BN’ers dragen steentje bijHet AmsterdamDiner wordt georganiseerd om zo veel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen HIV. In bovenstaande video van Shownieuws reageren onder meer gasten als Bridget Maasland, Angela Groothuizen en Micky Hoogendijk op dit initiatief. Jinek gemist: aidsspecialist Joep Lange overleed door de MH17-ramp Bekijk deze video » Koningin Máxima maakt indruk op de dansvloer Bekijk deze video »
Royals :
Prinses Mabel serveert diner om HIV te bestrijden

Prinses Mabel zet zich graag in om aids de wereld uit te helpen. Daarom heeft zij in Amsterdam de eerste gang van het AmsterdamDiner geserveerd.

BN’ers dragen steentje bij
Het AmsterdamDiner wordt georganiseerd om zo veel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen HIV. In bovenstaande video van Shownieuws reageren onder meer gasten als Bridget Maasland, Angela Groothuizen en Micky Hoogendijk op dit initiatief.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prinses Mabel serveert diner om HIV te bestrijden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen