Peter Pannekoek tegen Matthijs van Nieuwkerk: "Je hebt de ballen niet om geroast te worden"

Peter Pannekoek tegen Matthijs van Nieuwkerk: "Je hebt de ballen niet om geroast te worden"

Peter Pannekoek tegen Matthijs van Nieuwkerk: "Je hebt de ballen niet om geroast te worden" Een student vraagt zich bij College Tour af of Peter Pannekoek niet eens een roast zou willen doen over Matthijs van Nieuwkerk. Dat lijkt hem wel wat maar hij krijgt meteen een afwijzing van de presentator. De cabaretier reageert: "Je hebt gewoon de ballen niet." Redacteur ontslagen?De redactieleden van het programma lachen luidkeels op de achtergrond na deze opmerking van Pannekoek. Matthijs hoort het ook: "Ik weet wie het is. Die zien we nooit meer terug", aldus de lachende presentator. Naar het programma keken gisterenavond een ietwat tegenvallende 827.000 belangstellenden. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook The Roast of Johnny de Mol gemist? - Peter Pannekoek's volledige roast Bekijk deze video »
TV :
Peter Pannekoek tegen Matthijs van Nieuwkerk: "Je hebt de ballen niet om geroast te worden"

Een student vraagt zich bij College Tour af of Peter Pannekoek niet eens een roast zou willen doen over Matthijs van Nieuwkerk. Dat lijkt hem wel wat maar hij krijgt meteen een afwijzing van de presentator. De cabaretier reageert: "Je hebt gewoon de ballen niet."

Redacteur ontslagen?
De redactieleden van het programma lachen luidkeels op de achtergrond na deze opmerking van Pannekoek. Matthijs hoort het ook: "Ik weet wie het is. Die zien we nooit meer terug", aldus de lachende presentator. Naar het programma keken gisterenavond een ietwat tegenvallende 827.000 belangstellenden. Bekijk de beelden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Peter Pannekoek tegen Matthijs van Nieuwkerk: "Je hebt de ballen niet om geroast te worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV