Eerste aflevering De andere kant van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering De andere kant van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering De andere kant van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond wordt het programma De Andere Kant van Nederland elke dinsdag om 21:30 uur herhaald op RTL 5. Hierin is te zien hoe groot de kloof tussen arm en rijk in Nederland is. ArmDe armste gemeenten van Nederland worden in beeld gebracht. Daarbij worden de verhalen verteld die schuilgaan achter de voordeuren. GezinnenEr worden gezinnen en huishoudens gevolgd in de gemeenten Rotterdam, Tilburg, Groningen, Utrecht, Deventer en Heerlen. 60 euroZij laten zien hoe zij er op hun eigen manier het beste van proberen te maken. Met soms niet meer dan 60 euro in de week om alles van te doen. Martine Nijkamp vertelt over armoede in Nederland "Er verandert niks" Bekijk deze video » Steenrijk, straatarm: "Ik kreeg nooit een cent terug van mijn ouders" Bekijk deze video »
Uitzending :
De andere kant van Nederland

Vanaf vanavond wordt het programma De Andere Kant van Nederland elke dinsdag om 21:30 uur herhaald op RTL 5. Hierin is te zien hoe groot de kloof tussen arm en rijk in Nederland is.

Arm
De armste gemeenten van Nederland worden in beeld gebracht. Daarbij worden de verhalen verteld die schuilgaan achter de voordeuren.

Gezinnen
Er worden gezinnen en huishoudens gevolgd in de gemeenten Rotterdam, Tilburg, Groningen, Utrecht, Deventer en Heerlen.

60 euro
Zij laten zien hoe zij er op hun eigen manier het beste van proberen te maken. Met soms niet meer dan 60 euro in de week om alles van te doen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De andere kant van Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV