Koning Willem-Alexander bespreekt wateroverlast in stromende regen

Koning Willem-Alexander bespreekt wateroverlast in stromende regen

<em>Koning Willem-Alexander</em> bespreekt wateroverlast in stromende regen Koning Willem-Alexander was dinsdag met minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat voor een werkbezoek in Arnhem. Ze waren hier in het kader van het landelijke Deltaprogramma Ruimtelijke Adaptatie, om onder meer extreme weersomstandigheden en wateroverlast te bespreken. Voor de gelegenheid deden ook de weergoden hun werk, de koning arriveerde in de stromende regen, zo is te zien in bovenstaande video van Blauw Bloed. Geïrriteerde koning Willem-Alexander: "Ik wil van het uitzicht genieten" Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander en koningin Máxima lijken weer dolverliefd te zijn Bekijk deze video »
Royals :
Koning Willem-Alexander bespreekt wateroverlast in stromende regen

Koning Willem-Alexander was dinsdag met minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat voor een werkbezoek in Arnhem. Ze waren hier in het kader van het landelijke Deltaprogramma Ruimtelijke Adaptatie, om onder meer extreme weersomstandigheden en wateroverlast te bespreken. Voor de gelegenheid deden ook de weergoden hun werk, de koning arriveerde in de stromende regen, zo is te zien in bovenstaande video van Blauw Bloed.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koning Willem-Alexander bespreekt wateroverlast in stromende regen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV