Vjeze Fur brengt eigen kookboek uit met 'Freddy-twists'

Vjeze Fur brengt eigen kookboek uit met 'Freddy-twists'

<em>Vjeze Fur</em> brengt eigen kookboek uit met 'Freddy-twists' Vjeze Fur van De Jeugd Van Tegenwoordig heeft niet alleen het talent om te rappen, hij kan ook heel goed koken. Daarom brengt Freddy een eigen kookboek uit, zo vertelt hij in bovenstaande video van 5 Uur Live. Recept met krabbenhersensFreddy Tratlehner, zoals de rapper eigenlijk heet, is al behoorlijk ver met de voorbereidingen. Na de zomer moet het kookboek in de winkel liggen. Hij laat weten dat het gaat om klassieke recepten met een ‘Freddy-twist’. Zo maakt hij bouillabaisse met de hersens van krabben. Vjeze Fur van De Jeugd Van Tegenwoordig droomt van eigen restaurant Bekijk deze video »
Entertainment :
Vjeze Fur brengt eigen kookboek uit met 'Freddy-twists'

Vjeze Fur van De Jeugd Van Tegenwoordig heeft niet alleen het talent om te rappen, hij kan ook heel goed koken. Daarom brengt Freddy een eigen kookboek uit, zo vertelt hij in bovenstaande video van 5 Uur Live.

Recept met krabbenhersens
Freddy Tratlehner, zoals de rapper eigenlijk heet, is al behoorlijk ver met de voorbereidingen. Na de zomer moet het kookboek in de winkel liggen. Hij laat weten dat het gaat om klassieke recepten met een ‘Freddy-twist’. Zo maakt hij bouillabaisse met de hersens van krabben.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vjeze Fur brengt eigen kookboek uit met 'Freddy-twists' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV