Maarten van der Weijden voelt zich verbonden met René van der Gijp

Maarten van der Weijden voelt zich verbonden met René van der Gijp

<em>Maarten van der Weijden</em> voelt zich verbonden met <em>René van der Gijp</em> Maarten van der Weijden voelt zich verbonden met René van der Gijp. De zwemmer heeft een documentaire over de voetbalkenner gezien, zo blijkt dat zij hetzelfde denken over geluk. Dat vertelt Van der Weijden in bovenstaande video van Veronica Inside. Elfsteden ZwemtochtVan der Weijden zegt dat hij naar Veronica Inside kijkt en dat hij het een grappig programma vindt. Al is Van der Gijp niet altijd positief over de Elfsteden Zwemtocht, die Maarten vanaf 21 juni gaat afleggen. “Maar door die documentaire die ik over hem zag, voelde ik me heel erg verbonden”, aldus de zwemmer. Bekijk ook Maarten van der Weijden gaat Elfstedentocht nog een keer zwemmen Bekijk deze video » Genieten van geluk“Hij beschreef dat de positie die hij nu heeft, ook een kwestie is van geluk”, zegt Van der Weijden, die altijd benadrukt dat hij van kanker is genezen door geluk. “René zegt: als je dat voelt kun je er maar beter van genieten.” En zo denkt Van der Weijden er ook over. De Elfsteden Zwemtocht waarin Maarten van der Weijden 200 kilometer zwemt, is vanaf 21 juni te volgen bij NPO 1 en via een livestream op Gids.tv. Maarten Van der Weijden oefent voor Elfstedentocht in IJsselmeer Bekijk deze video »
Sport :
Maarten van der Weijden voelt zich verbonden met René van der Gijp

Maarten van der Weijden voelt zich verbonden met René van der Gijp. De zwemmer heeft een documentaire over de voetbalkenner gezien, zo blijkt dat zij hetzelfde denken over geluk. Dat vertelt Van der Weijden in bovenstaande video van Veronica Inside.

Elfsteden Zwemtocht
Van der Weijden zegt dat hij naar Veronica Inside kijkt en dat hij het een grappig programma vindt. Al is Van der Gijp niet altijd positief over de Elfsteden Zwemtocht, die Maarten vanaf 21 juni gaat afleggen. “Maar door die documentaire die ik over hem zag, voelde ik me heel erg verbonden”, aldus de zwemmer.

Genieten van geluk
“Hij beschreef dat de positie die hij nu heeft, ook een kwestie is van geluk”, zegt Van der Weijden, die altijd benadrukt dat hij van kanker is genezen door geluk. “René zegt: als je dat voelt kun je er maar beter van genieten.” En zo denkt Van der Weijden er ook over.

De Elfsteden Zwemtocht waarin Maarten van der Weijden 200 kilometer zwemt, is vanaf 21 juni te volgen bij NPO 1 en via een livestream op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maarten van der Weijden voelt zich verbonden met René van der Gijp of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen