Virgil van Dijk blikt vooruit op finale Champions League

Virgil van Dijk blikt vooruit op finale Champions League

Virgil van Dijk blikt vooruit op finale Champions League Profvoetballer Virgil van Dijk speelt vanavond in het shirt van Liverpool de Champions League finale tegen Tottenham Hotspur. Hij kijkt er enorm naar uit: "Ik heb er heel erg veel zin in natuurlijk. Geweldige wedstrijd die je te wachten staat." De baas zijnHet is de belangrijkste wedstrijd van het seizoen, waarin we overigens ook nog een andere Nederlander aan het werk zullen zien: Georginio Wijnaldum. Ook hij speelt bij Liverpool. De beide mannen kunnen niet wachten tot het vanavond 21:00 uur is: "Het is heel speciaal. We zullen er alles aan doen om hopelijk die beker vast te houden. Ik denk dat je altijd in het veld moet staan met het gevoel dat jij de baas bent", aldus Van Dijk. Bekijk het hele interview met de twee hierboven. Bekijk ook Toby Alderweireld wilde Champions League-finale spelen tegen Ajax Bekijk deze video »
Sport :
Virgil van Dijk blikt vooruit op finale Champions League

Profvoetballer Virgil van Dijk speelt vanavond in het shirt van Liverpool de Champions League finale tegen Tottenham Hotspur. Hij kijkt er enorm naar uit: "Ik heb er heel erg veel zin in natuurlijk. Geweldige wedstrijd die je te wachten staat."

De baas zijn
Het is de belangrijkste wedstrijd van het seizoen, waarin we overigens ook nog een andere Nederlander aan het werk zullen zien: Georginio Wijnaldum. Ook hij speelt bij Liverpool. De beide mannen kunnen niet wachten tot het vanavond 21:00 uur is: "Het is heel speciaal. We zullen er alles aan doen om hopelijk die beker vast te houden. Ik denk dat je altijd in het veld moet staan met het gevoel dat jij de baas bent", aldus Van Dijk. Bekijk het hele interview met de twee hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Virgil van Dijk blikt vooruit op finale Champions League of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV