Married At First Sight: Pascal krijgt onverwachte zoen van Mirjam

Married At First Sight: Pascal krijgt onverwachte zoen van Mirjam

Married At First Sight: Pascal krijgt onverwachte zoen van Mirjam De afgelopen weken zagen we Pascal veelvuldig avances maken op zijn kersverse bruid, in Married At First Sight. Hij leek elke poging aan te grijpen om haar een kus te geven of gewoon maar even aan te raken. Maar de gevoelens blijken gelukkig niet van een kant te komen. Tijdens hun huwelijksreis in Wenen krijgt Pascal zomaar ineens een onverwachte zoen van zijn vrouw Mirjam. Bekijk de beelden hierboven. Married at First Sight is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married At First Sight gemist? Pascal overvalt Mirjam met zoen Bekijk deze video » Married At First Sight: Peter gaat onderuit tijdens het surfen Bekijk deze video » Married At First Sight: Maxime twijfelt over Nick Bekijk deze video »
TV :
Married At First Sight: Pascal krijgt onverwachte zoen van Mirjam

De afgelopen weken zagen we Pascal veelvuldig avances maken op zijn kersverse bruid, in Married At First Sight. Hij leek elke poging aan te grijpen om haar een kus te geven of gewoon maar even aan te raken. Maar de gevoelens blijken gelukkig niet van een kant te komen. Tijdens hun huwelijksreis in Wenen krijgt Pascal zomaar ineens een onverwachte zoen van zijn vrouw Mirjam. Bekijk de beelden hierboven.

Married at First Sight is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Married At First Sight: Pascal krijgt onverwachte zoen van Mirjam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV