Angela de Jong mist chemie tussen Wilfred Genee en Hélène Hendriks

Angela de Jong mist chemie tussen Wilfred Genee en Hélène Hendriks

Angela de Jong mist chemie tussen Wilfred Genee en Hélène Hendriks TV-recensent Angela de Jong keek gisterenavond uiteraard naar de nieuwe talkshow Café Hendriks & Genee. Ze heeft, niet geheel onverwacht, de nodige op- een aanmerkingen: "De chemie is nog wel een van de dingen waar ze aan moeten werken." RommeligDe Jong vond het best leuk om naar te kijken en zag ook potentie. "Maar het was heel rommelig. Er gebeurde veel en tussendoor moesten ook nog de gesprekken gevoerd worden." In het programma zit steeds maar één gast aan de tafel, dat moet anders: "Laat de ossenworst een keertje rondgaan en zet alle gasten aan tafel, dan krijg je interactie." Bekijk haar hele analyse hierboven. Bekijk ook Jeroen Pauw geniet van knallende ruzie in talkshow Bekijk deze video » Frans Duijts opent nieuwe talkshow Wilfred Genee en Hélène Hendriks Bekijk deze video »
TV :

TV-recensent Angela de Jong keek gisterenavond uiteraard naar de nieuwe talkshow Café Hendriks & Genee. Ze heeft, niet geheel onverwacht, de nodige op- een aanmerkingen: "De chemie is nog wel een van de dingen waar ze aan moeten werken."

Rommelig
De Jong vond het best leuk om naar te kijken en zag ook potentie. "Maar het was heel rommelig. Er gebeurde veel en tussendoor moesten ook nog de gesprekken gevoerd worden." In het programma zit steeds maar één gast aan de tafel, dat moet anders: "Laat de ossenworst een keertje rondgaan en zet alle gasten aan tafel, dan krijg je interactie." Bekijk haar hele analyse hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong mist chemie tussen Wilfred Genee en Hélène Hendriks of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: chemie, show, veronica, analyse, video, wilfred genee, ochtend, kijken, angela de jong, talkshow

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.