René van der Gijp over Clarence Seedorf: 'Wat een zelfingenomen kwibus'

René van der Gijp over Clarence Seedorf: 'Wat een zelfingenomen kwibus'

Clarence Seedorf was deze week te gast bij College Tour. Dit heeft voor veel opschudding gezorgd. Ook René van der Gijp vond de oud-international niet om aan te zien.

,,We zitten naar de grootste clown van Nederland te kijken", begon René van der Gijp. ,,Ik heb het na 20 minuten de televisie uitgezet. Wat een zelfingenomen kwibus."

Ook Johan Derksen vond het verschrikkelijk. ,,Er was maar één de allerbeste en alle bondscoaches die hem ook meer één keer hebben durven passeren hebben allemaal geen visie en begrijpen er niets van."

Matthijs van Nieuwkerk moest het ook ontgelden. ,,De presentator kon er ook niet meer tegen op, die liet het maar over zich heen komen", vertelt Derksen. ,,Dat deed hij echt slecht. Hij is dat natuurlijk niet gewend. Normaal heeft hij een programmaatje waarbij Prem af en toe wat onzin uitrkaamt."

,,Seedorf zei dat hij bij iedere club de mensen beter heeft gemaakt", vertelt Van der Gijp. ,,Hij is gek. En vooral op zichzelf." René snapt niet dat een trainer niet in kan zien dat er ook wel eens fouten gemaakt worden. ,,Je hebt als trainer toch ook wel eens teams waar je het niet zo goed hebt gedaan? Dat kan niet anders."

Bekijk het hele fragment hieronder en bekijk de hele uitending van College Tour met Clarence Seedorf hier.

René van der Gijp over Clarence Seedorf: 'Wat een zelfingenomen kwibus' Clarence Seedorf was deze week te gast bij College Tour. Dit heeft voor veel opschudding gezorgd. Ook René van der Gijp vond de oud-international niet om aan te zien. Bekijk ook DWDD gemist? Clarence Seedorf over zijn imposante carrière Bekijk deze video » ,,We zitten naar de grootste clown van Nederland te kijken", begon René van der Gijp. ,,Ik heb het na 20 minuten de televisie uitgezet. Wat een zelfingenomen kwibus." Ook Johan Derksen vond het verschrikkelijk. ,,Er was maar één de allerbeste en alle bondscoaches die hem ook meer één keer hebben durven passeren hebben allemaal geen visie en begrijpen er niets van." Matthijs van Nieuwkerk moest het ook ontgelden. ,,De presentator kon er ook niet meer tegen op, die liet het maar over zich heen komen", vertelt Derksen. ,,Dat deed hij echt slecht. Hij is dat natuurlijk niet gewend. Normaal heeft hij een programmaatje waarbij Prem af en toe wat onzin uitrkaamt." ,,Seedorf zei dat hij bij iedere club de mensen beter heeft gemaakt", vertelt Van der Gijp. ,,Hij is gek. En vooral op zichzelf." René snapt niet dat een trainer niet in kan zien dat er ook wel eens fouten gemaakt worden. ,,Je hebt als trainer toch ook wel eens teams waar je het niet zo goed hebt gedaan? Dat kan niet anders." Bekijk het hele fragment hieronder en bekijk de hele uitending van College Tour met Clarence Seedorf hier.
Voetbal :
René van der Gijp over Clarence Seedorf: 'Wat een zelfingenomen kwibus'
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp over Clarence Seedorf: 'Wat een zelfingenomen kwibus' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV