Ontsnapte Peter M. uit psychiatrische kliniek Den Dolder is gevonden

Ontsnapte Peter M. uit psychiatrische kliniek Den Dolder is gevonden

Peter M., de man die zaterdag niet terugkeerde na een onbegeleid verlof uit de beruchte psychiatrische kliniek in Den Dolder, is gevonden. Volgens zijn zus werd hij vandaag in de buurt van Amersfoort aangetroffen. Het nieuws wordt door bronnen rond het onderzoek bevestigd.

Signalement
Gisteravond kwam de politie nog met een opsporingsbericht en een signalement van M., waarna de autoriteiten tientallen tips hebben ontvangen. Hij is omschreven als "een gevaar voor zichzelf en anderen" wanneer hij zijn medicatie niet inneemt. Eerder vertelde een woordvoerder van de kliniek nog dat zij de man niet als een risico beschouwden, ondanks dat M. lijdt aan psychotische fases en schizofrenie.

Bekijk hieronder de verklaring van de woordvoerder van de kliniek.

Ontsnapte Peter M. uit psychiatrische kliniek Den Dolder is gevonden Peter M., de man die zaterdag niet terugkeerde na een onbegeleid verlof uit de beruchte psychiatrische kliniek in Den Dolder, is gevonden. Volgens zijn zus werd hij vandaag in de buurt van Amersfoort aangetroffen. Het nieuws wordt door bronnen rond het onderzoek bevestigd. Zus van Peter M. vertelt: "Zonder medicijnen loopt het uit de hand" Bekijk deze video » SignalementGisteravond kwam de politie nog met een opsporingsbericht en een signalement van M., waarna de autoriteiten tientallen tips hebben ontvangen. Hij is omschreven als "een gevaar voor zichzelf en anderen" wanneer hij zijn medicatie niet inneemt. Eerder vertelde een woordvoerder van de kliniek nog dat zij de man niet als een risico beschouwden, ondanks dat M. lijdt aan psychotische fases en schizofrenie. Bekijk hieronder de verklaring van de woordvoerder van de kliniek.
Nieuws :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ontsnapte Peter M. uit psychiatrische kliniek Den Dolder is gevonden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV