Leef je Droom is opvolger Ik Vertrek. Bekijk de eerste beelden.

Leef je Droom is opvolger Ik Vertrek. Bekijk de eerste beelden.

Leef je Droom is opvolger Ik Vertrek. Bekijk de eerste beelden. Morgenavond start om 21.30 uur de nieuwe documentaireserie Leef je droom op NPO1. Wanneer je van Ik Vertrek houdt zal dit programma je vermoedelijk ook kunnen bekoren. Te zien is hoe vier gezinnen worden gevolgd die Groot-Brittannië hebben verlaten en een nieuw leven opbouwen op de meest prachtige plekken ter wereld. Dat het ook daar niet altijd mooi weer is zie je op de beelden hierboven. Bekijk ook Ik Vertrek: Leven Costa Rica is als een neus, je ziet wel hoe het loopt Bekijk deze video » Eigen realityserie voor Martien Meiland bij SBS 6: Chateau Meiland Bekijk deze video »
TV :

Morgenavond start om 21.30 uur de nieuwe documentaireserie Leef je droom op NPO1. Wanneer je van Ik Vertrek houdt zal dit programma je vermoedelijk ook kunnen bekoren. Te zien is hoe vier gezinnen worden gevolgd die Groot-Brittannië hebben verlaten en een nieuw leven opbouwen op de meest prachtige plekken ter wereld. Dat het ook daar niet altijd mooi weer is zie je op de beelden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Leef je Droom is opvolger Ik Vertrek. Bekijk de eerste beelden. of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: groot-brittannië, documentaireserie, opvolger, mooi weer, droom, vertrek, start, een nieuw leven, leef, ik vertrek, npo1, nieuw leven

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.