Matthijs van Nieuwkerk vanavond te gast in NOS Studio France

Matthijs van Nieuwkerk vanavond te gast in NOS Studio France

Vanvond begint het WK vrouwenvoetbal, en daarmee ook het dagelijkse magazine NOS Studio France. Voor de eerste aflevering hebben ze een bijzondere gast weten te strikken: Matthijs van Nieuwkerk is een keer niet de interviewer, maar de geïnterviewde.

Elke speeldag
Het programma is elke speeldag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Er komt elke dag een speciale gast die de avondwedstrijd komt kijken, en vandaag is dat dus Van Nieuwkerk. Verder is er een roulerend panel van analisten en brengen correspondenten Rivkah op het Veld en Jeroen Stekelenburg de kijker op de hoogte van het laatste nieuws.

Bekijk hieronder het hele fragment.

Matthijs van Nieuwkerk vanavond te gast in NOS Studio France Vanvond begint het WK vrouwenvoetbal, en daarmee ook het dagelijkse magazine NOS Studio France. Voor de eerste aflevering hebben ze een bijzondere gast weten te strikken: Matthijs van Nieuwkerk is een keer niet de interviewer, maar de geïnterviewde. Oranje Leeuwinnen zijn op weg naar WK Vrouwenvoetbal 2019 Bekijk deze video » Elke speeldagHet programma is elke speeldag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Er komt elke dag een speciale gast die de avondwedstrijd komt kijken, en vandaag is dat dus Van Nieuwkerk. Verder is er een roulerend panel van analisten en brengen correspondenten Rivkah op het Veld en Jeroen Stekelenburg de kijker op de hoogte van het laatste nieuws. Bekijk hieronder het hele fragment.
Voetbal :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Matthijs van Nieuwkerk vanavond te gast in NOS Studio France of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: daphne koster, nos, kleef, jeroen stekelenburg, vrouwenvoetbal, npo, eerste aflevering, koster, rivkah op het veld, correspondenten, wk vrouwenvoetbal, fragment, sjoerd van ramshorst, nieuws, studio france, magazine, matthijs van nieuwkerk, npo 3, kijken, studio, Suse van Kleef

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.