WK Damesvoetbal 2019: oranjegekte barst los

WK Damesvoetbal 2019: oranjegekte barst los

WK Damesvoetbal 2019: oranjegekte barst los De Oranje Leeuwinnen staan op het punt om te beginnen aan het WK in Frankrijk. Het Nederlands dameselftal speelt dinsdag de eerste wedstrijd, maar de oranjegekte is al volledig losgebarsten. Vrouwenvoetbal heeft veel fansHet vrouwenvoetbal is populairder dan ooit en dat maakt behoorlijk wat los in Nederland. Bekijk de reportage over de oranjegekte in bovenstaande video van RTL Boulevard. Het Nederlands dameselftal speelt dinsdag 11 juni de eerste WK-wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen. Oranje Leeuwinnen laten 'onze jacht' zien in strijdlustige video Bekijk deze video » Claudia de Breij zingt live voetballied Zie Die Leeuwinnen Bekijk deze video »
Voetbal :

De Oranje Leeuwinnen staan op het punt om te beginnen aan het WK in Frankrijk. Het Nederlands dameselftal speelt dinsdag de eerste wedstrijd, maar de oranjegekte is al volledig losgebarsten.

Vrouwenvoetbal heeft veel fans
Het vrouwenvoetbal is populairder dan ooit en dat maakt behoorlijk wat los in Nederland. Bekijk de reportage over de oranjegekte in bovenstaande video van RTL Boulevard.

Het Nederlands dameselftal speelt dinsdag 11 juni de eerste WK-wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op WK Damesvoetbal 2019: oranjegekte barst los of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: frankrijk, wedstrijd, nederland, oranje, zeeland, nieuw-zeeland, overwinning, record, vrouwenvoetbal, rtl boulevard, boulevard, wk vrouwenvoetbal, oranjegekte, special, zender, video, rtl, leeuwinnen, fans, reportage, pak, oranje leeuwinnen, nations league, uit de kast, damesvoetbal


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV