Rapper Sjors moet rechterbal missen na ingrijpende operatie

Rapper Sjors moet rechterbal missen na ingrijpende operatie

Rapper Sjors moet rechterbal missen na ingrijpende operatie Rapper Sjors heeft een Instagram-bericht de wereld ingestuurd vanuit het ziekenhuisbed. Sjors laat weten dat hij een operatie heeft ondergaan en dat zijn rechterbal is verwijderd. “Het is een behoorlijke ingreep geweest, lieve mensen. Thanks voor de support”, aldus rapper Sjors in bovenstaande video. Ex rapper Sjors klapt uit de school Bekijk deze video »
Entertainment :

Rapper Sjors heeft een Instagram-bericht de wereld ingestuurd vanuit het ziekenhuisbed. Sjors laat weten dat hij een operatie heeft ondergaan en dat zijn rechterbal is verwijderd. “Het is een behoorlijke ingreep geweest, lieve mensen. Thanks voor de support”, aldus rapper Sjors in bovenstaande video.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rapper Sjors moet rechterbal missen na ingrijpende operatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: operatie, ingreep, rapper, sjors, video

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.