Harde wind verpest festivals en evenementen

Harde wind verpest festivals en evenementen

Harde wind verpest festivals en evenementen De harde windstoten gooien dit weekend behoorlijk wat roet in het eten. Meerdere evenementen en festivals zijn afgelast om de stevige wind. Veiligheid in gevaarHet weer brengt de veiligheid in gevaar, waardoor bijvoorbeeld de organisatoren van Pleinvrees in Amsterdam en de Bijenmarkt in Leiden geen risico nemen. In bovenstaande video van Hart Van Nederland vind je meer informatie over afgelaste events. Code Oranje: Zware windstoten in Zeeuws-Vlaanderen Bekijk deze video » Windstoten en noodweer in Noord-Brabant: Frans Bauer doet verslag Bekijk deze video »
Nieuws :
Harde wind verpest festivals en evenementen

De harde windstoten gooien dit weekend behoorlijk wat roet in het eten. Meerdere evenementen en festivals zijn afgelast om de stevige wind.

Veiligheid in gevaar
Het weer brengt de veiligheid in gevaar, waardoor bijvoorbeeld de organisatoren van Pleinvrees in Amsterdam en de Bijenmarkt in Leiden geen risico nemen. In bovenstaande video van Hart Van Nederland vind je meer informatie over afgelaste events.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Harde wind verpest festivals en evenementen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV