Jennifer Aniston over Friends-reünie: "Alles kan gebeuren"

Jennifer Aniston over Friends-reünie: "Alles kan gebeuren"

Jennifer Aniston over <em>Friends</em>-reünie: &quot;Alles kan gebeuren&quot; Jennifer Aniston, die we uiteraard kennen als Rachel Green in de hitserie Friends, houdt de deur voorlopig flink open voor een reünie van de zes beroemste vrienden ter wereld. EllenIn haar talkshow vraagt Ellen de Generes aan Aniston of er nog wat van de langverwachte reünie komt. "Ja, waarom niet?" vraagt Aniston zich af. "De meiden willen het, de jongens willen het ook, denk ik. Weet je, alles kan gebeuren." FotoAls de foto van de zes vrienden op het beeld verschijnt, klinkt een zucht uit het publiek. Dat laat maar weer zien hoe ongekend populair de serie is, over de hele wereld. Friends, met in de hoofdrollen Jennifer Aniston, Courteney Cox(-Arquette), Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer en Matthew Perry, is nog steeds te zien op Netflix. Nieuw boek met onthullingen over serie Friends Bekijk deze video »
Serie :
Jennifer Aniston over Friends-reünie: "Alles kan gebeuren"

Jennifer Aniston, die we uiteraard kennen als Rachel Green in de hitserie Friends, houdt de deur voorlopig flink open voor een reünie van de zes beroemste vrienden ter wereld.

Ellen
In haar talkshow vraagt Ellen de Generes aan Aniston of er nog wat van de langverwachte reünie komt. "Ja, waarom niet?" vraagt Aniston zich af. "De meiden willen het, de jongens willen het ook, denk ik. Weet je, alles kan gebeuren."

Foto
Als de foto van de zes vrienden op het beeld verschijnt, klinkt een zucht uit het publiek. Dat laat maar weer zien hoe ongekend populair de serie is, over de hele wereld.

Friends, met in de hoofdrollen Jennifer Aniston, Courteney Cox(-Arquette), Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer en Matthew Perry, is nog steeds te zien op Netflix.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jennifer Aniston over Friends-reünie: "Alles kan gebeuren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV