Olcay Gulsen na ophef plussize paspop: "Mijn oprechte excuses"

Olcay Gulsen na ophef plussize paspop: "Mijn oprechte excuses"

<em>Olcay Gulsen</em> na ophef plussize paspop: &quot;Mijn oprechte excuses&quot; Curvy models zijn hot, aldus RTL Boulevard. Ondanks dat is er nu ophef rondom de nieuwe paspoppen van Nike. De etalagepoppen zouden te dik en te vol zijn. Olcay Gulsen zegt erover: "Ik vind het onwaarschijnlijk dat deze vrouw fit genoeg is om te sporten." Inmiddels heeft de presentatrice overigens haar excuses aangeboden voor haar opmerkingen omdat velen zich gekwetst voelden. Peter R de Vries: helft van de mensen ziet er zo uitPeter R. de Vries, ook aanwezig in de studio, snapt de ophef niet zo en vindt dat deze pop prima kan: "Wat is het bezwaar hiervan? Wat maakt het uit? Ik sport heel veel en in mijn bootcampklas ziet de helft van de mensen er zo uit." FrappantOlcay snapt de keuze van het sportmerk juist niet. "Je moet met iedere maat kunnen sporten maar ik snap de kritiek. Nike staat voor zo fit mogelijk zijn en dan vind ik de keuze voor zo'n oversized model frappant." Gulsens opmerkingen in de uitzending van gisterenavond kwamen haar op veel kritiek te staan. Ze voelde zich dan ook genoodzaakt om vanmorgen op haar Instagrampagina haar excuses aan te bieden: Bekijk ook Olcay Gulsen reageert op ophef SuperTrash en overstap naar Talpa Bekijk deze video » Olcay Gulsen breekt met Ruud de Wild om op zichzelf te focussen Bekijk deze video »
TV :
Olcay Gulsen na ophef plussize paspop: "Mijn oprechte excuses"

Curvy models zijn hot, aldus RTL Boulevard. Ondanks dat is er nu ophef rondom de nieuwe paspoppen van Nike. De etalagepoppen zouden te dik en te vol zijn. Olcay Gulsen zegt erover: "Ik vind het onwaarschijnlijk dat deze vrouw fit genoeg is om te sporten." Inmiddels heeft de presentatrice overigens haar excuses aangeboden voor haar opmerkingen omdat velen zich gekwetst voelden.

Peter R de Vries: helft van de mensen ziet er zo uit
Peter R. de Vries, ook aanwezig in de studio, snapt de ophef niet zo en vindt dat deze pop prima kan: "Wat is het bezwaar hiervan? Wat maakt het uit? Ik sport heel veel en in mijn bootcampklas ziet de helft van de mensen er zo uit."

Frappant
Olcay snapt de keuze van het sportmerk juist niet. "Je moet met iedere maat kunnen sporten maar ik snap de kritiek. Nike staat voor zo fit mogelijk zijn en dan vind ik de keuze voor zo'n oversized model frappant." Gulsens opmerkingen in de uitzending van gisterenavond kwamen haar op veel kritiek te staan. Ze voelde zich dan ook genoodzaakt om vanmorgen op haar Instagrampagina haar excuses aan te bieden:Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Olcay Gulsen na ophef plussize paspop: "Mijn oprechte excuses" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen