Mark Hamill beleeft het nieuwe Star Wars: Galaxy's Edge in Anaheim: "Je maakt het nu in het echt mee"

Mark Hamill beleeft het nieuwe Star Wars: Galaxy's Edge in Anaheim: "Je maakt het nu in het echt mee"

<em>Mark Hamill</em> beleeft het nieuwe <em>Star Wars: Galaxy's Edge</em> in Anaheim: &quot;Je maakt het nu in het echt mee&quot; Sinds een aantal weken is het nieuwe themagebied Star Wars: Galaxy's Edge in het Disneyland Park in Anaheim open voor bezoekers. Ook Luke Skywalker zelf, Mark Hamill, ging op bezoek in het parkdeel, en vertelt erover bij James Corden. Hamill was met hoofdrolspelers Harrison Ford (Han Solo) en Billy Dee Williams (Lando Calrisian) én de bazen van Lucasfilms (George Lucas) en Disney (Bob Iger) in het park, speciaal voor de opening. "Het is net alsof je in de wereld bent. Kijk, wij deden maar alsof. Als je nu in de Falcon-attractie zit, dan doen we het echt." Wie net zo enthousiast was over het nieuwe themagebied als Hamill was de Nederlandse radio-dj Michiel Veenstra. Hij mocht voor de Disney podcast D-Tales al voor de opening naar Anaheim om het gebied met eigen ogen te beschouwen. De komende tijd komt er ook een Star Wars themagebied in Orlando, Florida. Ook in Disneyland Parijs lijkt een Star Wars Land te komen. Chewbacca-acteur Peter Mayhew overleden Bekijk deze video »
Amusement :
Mark Hamill beleeft het nieuwe Star Wars: Galaxy's Edge in Anaheim: "Je maakt het nu in het echt mee"

Sinds een aantal weken is het nieuwe themagebied Star Wars: Galaxy's Edge in het Disneyland Park in Anaheim open voor bezoekers. Ook Luke Skywalker zelf, Mark Hamill, ging op bezoek in het parkdeel, en vertelt erover bij James Corden.

Hamill was met hoofdrolspelers Harrison Ford (Han Solo) en Billy Dee Williams (Lando Calrisian) én de bazen van Lucasfilms (George Lucas) en Disney (Bob Iger) in het park, speciaal voor de opening. "Het is net alsof je in de wereld bent. Kijk, wij deden maar alsof. Als je nu in de Falcon-attractie zit, dan doen we het echt."

Wie net zo enthousiast was over het nieuwe themagebied als Hamill was de Nederlandse radio-dj Michiel Veenstra. Hij mocht voor de Disney podcast D-Tales al voor de opening naar Anaheim om het gebied met eigen ogen te beschouwen.

De komende tijd komt er ook een Star Wars themagebied in Orlando, Florida. Ook in Disneyland Parijs lijkt een Star Wars Land te komen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mark Hamill beleeft het nieuwe Star Wars: Galaxy's Edge in Anaheim: "Je maakt het nu in het echt mee" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier