Zwangerschap Nikki Ros: 'Xerxes Naseri wil afstand nemen van kind'

Zwangerschap Nikki Ros: 'Xerxes Naseri wil afstand nemen van kind'

Zwangerschap Nikki Ros: 'Xerxes Naseri wil afstand nemen van kind' Voormalig Ex On The Beach-deelneemster Nikki Ros houdt de gemoederen flink bezig met haar zwangerschap. Niet Ronnie Flex is de vader maar het gaat om zanger Xerxes Naseri, oud-deelnemer van The Voice of Holland. Hij zit echter niet echt te wachten op een kind met haar, aldus Koos van Plateringen in Shownieuws. Afstand van kindEerder ontkende de zanger overigens nog dat hij de vader zou zijn. Inmiddels geeft hij het wel toe. "Maar hij neemt er afstand van en wil er niet teveel mee te maken hebben", aldus Van Plateringen. Rapper Ronnie Flex is blij dat zijn naam gezuiverd is. Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk ook Nikki Ros bevestigt: 'Ronnie Flex is vader van mijn kindje' Bekijk deze video » Nikki Ros: 'Ronnie Flex is niet de vader van mijn kind' Bekijk deze video »
TV :

Voormalig Ex On The Beach-deelneemster Nikki Ros houdt de gemoederen flink bezig met haar zwangerschap. Niet Ronnie Flex is de vader maar het gaat om zanger Xerxes Naseri, oud-deelnemer van The Voice of Holland. Hij zit echter niet echt te wachten op een kind met haar, aldus Koos van Plateringen in Shownieuws.

Afstand van kind
Eerder ontkende de zanger overigens nog dat hij de vader zou zijn. Inmiddels geeft hij het wel toe. "Maar hij neemt er afstand van en wil er niet teveel mee te maken hebben", aldus Van Plateringen. Rapper Ronnie Flex is blij dat zijn naam gezuiverd is. Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zwangerschap Nikki Ros: 'Xerxes Naseri wil afstand nemen van kind' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: zwangerschap, the voice, the voice of holland, holland, fragment, rapper, Shownieuws, zanger, vader, ronnie flex, naam, koos van plateringen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.