Dave Roelvink zit vast in tuinhek

Dave Roelvink zit vast in tuinhek

<em>Dave Roelvink</em> zit vast in tuinhek Dave Roelvink is niet echt een ervaren tuinman en als hij een tuinhek omver wil krijgen kost hem dat dan ook veel moeite. Gelukkig krijgt hij assistentie van zijn broer Donny. Want als hij na een harde trap vast komt te zitten in het hek, kan hij wel wat hulp gebruiken. Dat is te zien in bovenstaande video. De Roelvinkjes Passen Op De Winkel is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Roelvinkjes Passen Op De Winkel terugkijken bij Gids.tv. Dave Roelvink is grote grappenmaker in slagerij Bekijk deze video » Paniek bij De Roelvinkjes als ze op vijf kinderen moeten passen Bekijk deze video »
TV :
Dave Roelvink zit vast in tuinhek

Dave Roelvink is niet echt een ervaren tuinman en als hij een tuinhek omver wil krijgen kost hem dat dan ook veel moeite. Gelukkig krijgt hij assistentie van zijn broer Donny. Want als hij na een harde trap vast komt te zitten in het hek, kan hij wel wat hulp gebruiken. Dat is te zien in bovenstaande video.

De Roelvinkjes Passen Op De Winkel is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Roelvinkjes Passen Op De Winkel terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dave Roelvink zit vast in tuinhek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV