Oranje Leeuwin Jill Roord dolblij met goal in slotfase: 'Bizar!'

Oranje Leeuwin Jill Roord dolblij met goal in slotfase: 'Bizar!'

Oranje Leeuwin <em>Jill Roord</em> dolblij met goal in slotfase: 'Bizar!' Jill Roord is ongelooflijk blij dat ze het Nederlands elftal in de laatste minuten aan een overwinning heeft geholpen. De Oranje Leeuwin scoorde in de slotfase van de eerste WK-wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland. Roord stond lang droog"Ik sta al heel lang droog bij het Nederlands elftal wat goals betreft, dus dat ik dan bij 0-0 in de laatste minuten de winnende mag maken, bizar!", aldus Roord in bovenstaande NOS-video. "Ik draaide door!" De Nederlandse voetbalsters spelen de komende tijd in de groepsfase nog tegen Kameroen en Canada. Bekijk hier het speelschema van het WK Damesvoetbal 2019. Samenvatting Nederland - Nieuw Zeeland (poulefase WK Vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » Mark Rutte wenst Oranjeleeuwinnen succes op WK Frankrijk Bekijk deze video »
Voetbal :
Oranje Leeuwin Jill Roord dolblij met goal in slotfase: 'Bizar!'

Jill Roord is ongelooflijk blij dat ze het Nederlands elftal in de laatste minuten aan een overwinning heeft geholpen. De Oranje Leeuwin scoorde in de slotfase van de eerste WK-wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland.

Roord stond lang droog
"Ik sta al heel lang droog bij het Nederlands elftal wat goals betreft, dus dat ik dan bij 0-0 in de laatste minuten de winnende mag maken, bizar!", aldus Roord in bovenstaande NOS-video. "Ik draaide door!"

De Nederlandse voetbalsters spelen de komende tijd in de groepsfase nog tegen Kameroen en Canada. Bekijk hier het speelschema van het WK Damesvoetbal 2019.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oranje Leeuwin Jill Roord dolblij met goal in slotfase: 'Bizar!' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV