Thomas Erdbrink was niet blij met media-aandacht

Thomas Erdbrink was niet blij met media-aandacht

De persaccreditatie van Thomas Erdbrink werd eerder deze week ingetrokken. De presentator van Onze man in Teheran was echter niet heel blij met de media-aandacht.

,,Het is niet de beste manier om dingen voor elkaar te krijgen als je buiten het land dingen gaat schreeuwen die binnen het land niet goed zijn", vertelt Roel van Broekhoven, regisseur van Onze man in Teheran. ,,Hij zit daar al 17 jaar en hij weet wel hoe het gaat in dat land."

Volgens Roel heeft de New York Times het nieuws naar buiten gebracht omdat er teveel onduidelijkheid ontstond.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Thomas Erdbrink was niet blij met media-aandacht De persaccreditatie van Thomas Erdbrink werd eerder deze week ingetrokken. De presentator van Onze man in Teheran was echter niet heel blij met de media-aandacht. ,,Het is niet de beste manier om dingen voor elkaar te krijgen als je buiten het land dingen gaat schreeuwen die binnen het land niet goed zijn", vertelt Roel van Broekhoven, regisseur van Onze man in Teheran. ,,Hij zit daar al 17 jaar en hij weet wel hoe het gaat in dat land." Volgens Roel heeft de New York Times het nieuws naar buiten gebracht omdat er teveel onduidelijkheid ontstond. Bekijk het hele fragment hieronder. Bekijk ook Wat betekent het pensioenakkoord voor jongeren? Bekijk deze video » Claudia de Breij zingt live voetballied Zie Die Leeuwinnen Bekijk deze video »
Talkshow :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thomas Erdbrink was niet blij met media-aandacht of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: iran, media, new york, presentator, regisseur, teheran, thomas erdbrink, onduidelijkheid, new york times, media-aandacht, tv-programma, fragment, nieuws, onze man in teheran, DitisM, Peyman Jafari, eefje blankevoort

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.