25-jarige Hicham Mimouni verdacht van poging tot moord in Rotterdam

25-jarige Hicham Mimouni verdacht van poging tot moord in Rotterdam

Hicham Mimouni wordt ervan verdacht dat hij op 21 mei een 31-jarige man heeft proberen dood te schieten tussen de spelende kinderen.

De 31-jarige man reed met zijn auto door de kraanwijkstraat in Rotterdam. Toen de automobilist de Anna Piersonstraat in rijdt, wordt hij onder vuur genomen. Vermoedelijk is dit door Hicham Mimouni gebeurd. De 31-jarige bestuurder wordt zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis, waar hij nog steeds verblijft.

Bekijk de hele video hieronder.

25-jarige <em>Hicham Mimouni</em> verdacht van poging tot moord in Rotterdam Hicham Mimouni wordt ervan verdacht dat hij op 21 mei een 31-jarige man heeft proberen dood te schieten tussen de spelende kinderen. De 31-jarige man reed met zijn auto door de kraanwijkstraat in Rotterdam. Toen de automobilist de Anna Piersonstraat in rijdt, wordt hij onder vuur genomen. Vermoedelijk is dit door Hicham Mimouni gebeurd. De 31-jarige bestuurder wordt zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis, waar hij nog steeds verblijft. Bekijk de hele video hieronder. Bekijk ook Drie doden in een drugslab in België Bekijk deze video » Moord op 19-jarige Raymildo Landveld in Amsterdam Bekijk deze video »
TV :
25-jarige Hicham Mimouni verdacht van poging tot moord in Rotterdam
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 25-jarige Hicham Mimouni verdacht van poging tot moord in Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV