Barrie Stevens viert zijn 75ste verjaardag

Barrie Stevens viert zijn 75ste verjaardag

<em>Barrie Stevens</em> viert zijn 75ste verjaardag Barrie Stevens is 75 jaar oud geworden. De choreograaf is al lang de pensioensgerechtigde leeftijd gepasseerd, maar denkt nog niet aan stoppen. Barrie denkt vandaag erg veel aan zijn ouders. ,,Deze dag is voor mij een dag dat ik terugkijk op alle bijzondere dingen die in mijn leven zijn gebeurd", vertelt hij aan Shownieuws. Bekijk de hele video hierboven. Bekijk ook Nikki Ros: 'Ronnie Flex is niet de vader van mijn kind' Bekijk deze video » Zwangerschap Nikki Ros: 'Xerxes Naseri wil afstand nemen van kind' Bekijk deze video »
Entertainment :
Barrie Stevens viert zijn 75ste verjaardag

Barrie Stevens is 75 jaar oud geworden. De choreograaf is al lang de pensioensgerechtigde leeftijd gepasseerd, maar denkt nog niet aan stoppen.

Barrie denkt vandaag erg veel aan zijn ouders. ,,Deze dag is voor mij een dag dat ik terugkijk op alle bijzondere dingen die in mijn leven zijn gebeurd", vertelt hij aan Shownieuws.

Bekijk de hele video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Barrie Stevens viert zijn 75ste verjaardag of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV