Dit is de nieuwe Goede Tijden, Slechte Tijden-vijand van Ludo en Billy

Dit is de nieuwe Goede Tijden, Slechte Tijden-vijand van Ludo en Billy

Dit is de nieuwe Goede Tijden, Slechte Tijden-vijand van Ludo en Billy Ludo en Billy krijgen er in Goede Tijden, Slechte Tijden een vijand bij, namelijk Carmen Verveer. De rol van deze pittige dame wordt gespeeld door Barbara Pouwels, zij is onder meer bekend van de serie Celblok H. Bekijk in bovenstaande video alvast de eerste beelden van Verveer, die vanaf nu in de soap te zien is.. Bekijk de eerste beelden van nieuwe GTST Instagram-serie Bekijk deze video » Caroline de Bruijn beschrijft favoriete GTST-soapkus van Ludo en Janine Bekijk deze video »
TV :

Ludo en Billy krijgen er in Goede Tijden, Slechte Tijden een vijand bij, namelijk Carmen Verveer. De rol van deze pittige dame wordt gespeeld door Barbara Pouwels, zij is onder meer bekend van de serie Celblok H. Bekijk in bovenstaande video alvast de eerste beelden van Verveer, die vanaf nu in de soap te zien is..

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit is de nieuwe Goede Tijden, Slechte Tijden-vijand van Ludo en Billy of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: kunst, soap, gtst, serie, rtl4, video, Goede Tijden Slechte Tijden, celblok h, eerste beelden, vijand, kennis

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.