Tom Hanks over Toy Story 4: "Een van de beste films die ik ooit heb gezien"

Tom Hanks over Toy Story 4: "Een van de beste films die ik ooit heb gezien"

Hollywoodster Tom Hanks is te gast bij Jimmy Kimmel om te vertellen over Toy Story 4, waarin hij wederom de stem van cowboy Woody is. De Amerikaanse première is al achter de rug, en Hanks is razend enthousiast: "Het is raar om te zeggen, omdat mijn stem er in zit, maar het is een van de beste films die ik ooit heb gezien."

Stemacteurs
Enkele stemacteurs die aan het Toy Story-universum worden toegevoegd zijn Christina Hendricks (bekend van Mad Men) en filmster Keanu Reeves, die onlangs nog een grote filmhit scoorde met John Wick: Chapter 3 - Parabellum. Verder keren ook oude bekenden als Tim Allen (Buzz Lightyear), Joan Cusack (Jessie) en de inmiddels overleden Don Rickles (Mr. Potato Head) terug.

Het verhaal gaat verder
In Toy Story 3 besloot Andy, die ging studeren, dat het tijd was om zijn speelgoed over te dragen aan het jonge meisje Bonnie. We zijn nu een aantal jaar verder, en Bonnie heeft een nieuw stuk speelgoed gemaakt: Forky. Forky vindt het moeilijk om een stuk speelgoed te zijn en ontsnapt, waarna Woody hem wil redden. Dit levert de nodige problemen op, omdat Woody zich afscheidt van de groep.

Mond voorbij gepraat
Zoals het zo vaak gaat met langverwachte nieuwe projecten, zoals het laatste seizoen van Game of Thrones en de Marvel-film Avengers: Endgame, heeft ook Tom Hanks een lijstje gekregen met onderwerpen waar hij wél over mag praten en verhaalelementen die hij absoluut niet mag onthullen. Bijna praat de tweevoudig Oscarwinnaar zijn mond voorbij, maar hij weet zich nog net in te houden.

Toy Story 4 is vanaf 26 juni 2019 te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk het volledige interview met Tom Hanks hieronder.

<em>Tom Hanks</em> over <em>Toy Story 4</em>: &quot;Een van de beste films die ik ooit heb gezien&quot; Hollywoodster Tom Hanks is te gast bij Jimmy Kimmel om te vertellen over Toy Story 4, waarin hij wederom de stem van cowboy Woody is. De Amerikaanse première is al achter de rug, en Hanks is razend enthousiast: "Het is raar om te zeggen, omdat mijn stem er in zit, maar het is een van de beste films die ik ooit heb gezien." StemacteursEnkele stemacteurs die aan het Toy Story-universum worden toegevoegd zijn Christina Hendricks (bekend van Mad Men) en filmster Keanu Reeves, die onlangs nog een grote filmhit scoorde met John Wick: Chapter 3 - Parabellum. Verder keren ook oude bekenden als Tim Allen (Buzz Lightyear), Joan Cusack (Jessie) en de inmiddels overleden Don Rickles (Mr. Potato Head) terug. Bekijk hier de nieuwe explosieve trailer van John Wick: Chapter 3 - Parabellum Bekijk deze video » Het verhaal gaat verderIn Toy Story 3 besloot Andy, die ging studeren, dat het tijd was om zijn speelgoed over te dragen aan het jonge meisje Bonnie. We zijn nu een aantal jaar verder, en Bonnie heeft een nieuw stuk speelgoed gemaakt: Forky. Forky vindt het moeilijk om een stuk speelgoed te zijn en ontsnapt, waarna Woody hem wil redden. Dit levert de nodige problemen op, omdat Woody zich afscheidt van de groep. Trailer Toy Story 4 Bekijk deze trailer » Mond voorbij gepraatZoals het zo vaak gaat met langverwachte nieuwe projecten, zoals het laatste seizoen van Game of Thrones en de Marvel-film Avengers: Endgame, heeft ook Tom Hanks een lijstje gekregen met onderwerpen waar hij wél over mag praten en verhaalelementen die hij absoluut niet mag onthullen. Bijna praat de tweevoudig Oscarwinnaar zijn mond voorbij, maar hij weet zich nog net in te houden. Toy Story 4 is vanaf 26 juni 2019 te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk het volledige interview met Tom Hanks hieronder.
Nieuws :
Tom Hanks over Toy Story 4: "Een van de beste films die ik ooit heb gezien"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tom Hanks over Toy Story 4: "Een van de beste films die ik ooit heb gezien" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV