Ronnie Flex en Bløf vergezellen Guus Meeuwis in Groots(e) feest in Eindhoven

Ronnie Flex en Bløf vergezellen Guus Meeuwis in Groots(e) feest in Eindhoven

Ronnie Flex en Bløf vergezellen Guus Meeuwis in Groots(e) feest in Eindhoven Gisterenavond vond de eerste editie van Groots met een Zachte G 2019 plaats. Het was, volgens de Meeuwis-fans in het Philips Stadion in Eindhoven, weer een ouderwets "groot feest". Dit weekend mag Meeuwis zijn twee miljoenste bezoeker verwelkomen in het Philips Stadion. Gisteren vierde ook Bløf (Pascal Jacobsen) en Ronnie Flex het feestje met Guus mee. Vriendin kleedt Guus Meeuwis: Bassie of rock-‘n-roll? Bekijk deze video » Live beelden concert Guus Meeuwis: Groots met een zachte G Bekijk deze video »
Muziek :

Gisterenavond vond de eerste editie van Groots met een Zachte G 2019 plaats. Het was, volgens de Meeuwis-fans in het Philips Stadion in Eindhoven, weer een ouderwets "groot feest". Dit weekend mag Meeuwis zijn twee miljoenste bezoeker verwelkomen in het Philips Stadion. Gisteren vierde ook Bløf (Pascal Jacobsen) en Ronnie Flex het feestje met Guus mee.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ronnie Flex en Bløf vergezellen Guus Meeuwis in Groots(e) feest in Eindhoven of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV