Kiki Bertens pakt Rybakina en is finalist in Rosmalen

Kiki Bertens pakt Rybakina en is finalist in Rosmalen

Kiki Bertens heeft zaterdag voor het eerst in haar carrière de finale van de Libéma Open bereikt. De Wateringse won zaterdag (12 juni) in de halve eindstrijd van het WTA-grastoernooi van Rosmalen af met Elena Rybakina uit Kazachstan.

Bertens was met 6-4 en 6-4 te sterk voor Rybakina, de nummer 134 van de wereld. De nummer een van de plaatsingslijst besliste de partij na een kleine anderhalf uur op haar eerste matchpoint.

Kiki Bertens speelt de finale van het toernooi in Rosmalen tegen de Amerikaanse Alison Riske. Bekijk hier waar je de finale kunt bekijken.

Kiki Bertens pakt Rybakina en is finalist in Rosmalen Kiki Bertens heeft zaterdag voor het eerst in haar carrière de finale van de Libéma Open bereikt. De Wateringse won zaterdag (12 juni) in de halve eindstrijd van het WTA-grastoernooi van Rosmalen af met Elena Rybakina uit Kazachstan. Bertens was met 6-4 en 6-4 te sterk voor Rybakina, de nummer 134 van de wereld. De nummer een van de plaatsingslijst besliste de partij na een kleine anderhalf uur op haar eerste matchpoint. Kiki Bertens speelt de finale van het toernooi in Rosmalen tegen de Amerikaanse Alison Riske. Bekijk hier waar je de finale kunt bekijken. Libema Open Rosmalen: Schitterend dropshot Kiki Bertens in halve finale Bekijk deze video » Libema Open Rosmalen: Kiki Bertens pakt eerste set Bekijk deze video »
Tennis
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kiki Bertens pakt Rybakina en is finalist in Rosmalen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: live, finale, kiki bertens, toernooi, kazachstan, alison, rosmalen, video, hoe laat, live op tv, alison riske

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.