Beelden grote brand Middelbeers Noord-Brabant

Beelden grote brand Middelbeers Noord-Brabant

Beelden grote brand Middelbeers Noord-Brabant In het Brabantse Middelbeers is vanmorgen een enorme brand uitgebroken. Vanwege de enorme rookontwikkeling in het gebied heeft de brandweer zelfs een NL-Alert doen uitgaan. Pand volledig in de asOp de beelden hierboven is te zien dat er helemaal niets meer over is van het bedrijfspand dat in brand staat. Het is nog niet bekend hoe de brand heeft kunnen ontstaan. Zeker 50 brandweermannen zijn ingezet om het vuur te bestrijden. NL-alertEr is een NL-Alert is verstuurd vanwege de enorme rookontwikkeling. Omwonenden zijn geadviseerd ramen en deuren te sluiten en ventilatie uit te zetten. De rook is tot in de verre omgeving te zien. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Bekijk ook Schokkende beelden: man steekt zichzelf in brand bij Witte Huis Bekijk deze video » Japanse olietanker in brand na mogelijke aanval Bekijk deze video »
Nieuws :
Beelden grote brand Middelbeers Noord-Brabant

In het Brabantse Middelbeers is vanmorgen een enorme brand uitgebroken. Vanwege de enorme rookontwikkeling in het gebied heeft de brandweer zelfs een NL-Alert doen uitgaan.

Pand volledig in de as
Op de beelden hierboven is te zien dat er helemaal niets meer over is van het bedrijfspand dat in brand staat. Het is nog niet bekend hoe de brand heeft kunnen ontstaan. Zeker 50 brandweermannen zijn ingezet om het vuur te bestrijden.

NL-alert
Er is een NL-Alert is verstuurd vanwege de enorme rookontwikkeling. Omwonenden zijn geadviseerd ramen en deuren te sluiten en ventilatie uit te zetten. De rook is tot in de verre omgeving te zien. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beelden grote brand Middelbeers Noord-Brabant of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV