Bizarre beelden: blinde man aangevallen door asociale automobilist

Bizarre beelden: blinde man aangevallen door asociale automobilist

Bizarre beelden: blinde man aangevallen door asociale automobilist In Parijs willen een blinde man en zijn begeleider een zebrapad oversteken als ze worden afgesneden door een Audi. De Audi stopt en de bestuurder komt woedend naar buiten gestormd. Hoewel de automobilist fout zit probeert hij de begeleider én de blinde man te slaan. Automobilist in Rotterdam rijdt in op meerdere auto's Bekijk deze video »
Viral

In Parijs willen een blinde man en zijn begeleider een zebrapad oversteken als ze worden afgesneden door een Audi. De Audi stopt en de bestuurder komt woedend naar buiten gestormd. Hoewel de automobilist fout zit probeert hij de begeleider én de blinde man te slaan.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: blinde man aangevallen door asociale automobilist of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: parijs, automobilist, bestuurder, sokken, audi, zebrapad, reactie, fout, telegraaf, de telegraaf, oversteken, absurd

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.