Misdaadcollege (Utrechtse serieverkrachter) gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Misdaadcollege (Utrechtse serieverkrachter) gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Misdaadcollege (Utrechtse serieverkrachter) gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van Misdaadcollege vertellen politie en justitie nog één keer vertellen hoe ze een geruchtmakende misdaadzaak wisten op te lossen. Deze aflevering gaat over de Utrechtse serieverkrachter. Bijna twintig jaar lang was de provincie Utrecht in de ban van een gewelddadige serieverkrachter, die in 2014 pas tegen de lamp liep. We horen voor één keer in detail hoe men deze zaak wist op te lossen. Deze aflevering geeft onder meer antwoord op de vraag waarom de dader maar voor vier verkrachtingen terechtstond en welke juridische middelen wel en niet gebruikt mochten worden tijdens het onderzoek.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In de laatste aflevering van Misdaadcollege vertellen politie en justitie nog één keer vertellen hoe ze een geruchtmakende misdaadzaak wisten op te lossen. Deze aflevering gaat over de Utrechtse serieverkrachter.

Bijna twintig jaar lang was de provincie Utrecht in de ban van een gewelddadige serieverkrachter, die in 2014 pas tegen de lamp liep. We horen voor één keer in detail hoe men deze zaak wist op te lossen.

Deze aflevering geeft onder meer antwoord op de vraag waarom de dader maar voor vier verkrachtingen terechtstond en welke juridische middelen wel en niet gebruikt mochten worden tijdens het onderzoek.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Misdaadcollege
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Misdaadcollege of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV