Katja Schuurman haalt trouwjurk op

Katja Schuurman haalt trouwjurk op

<em>Katja Schuurman</em> haalt trouwjurk op Komende zaterdag treedt presentatrice en actrice Katja Schuurman in het huwelijk met haar grote liefde Freek van Noortwijk. Vandaag haalde ze alvast haar trouwjurk op. UPDATE: Katja en Freek zijn getrouwd. Bekijk de eerste beelden hieronder Eerste beelden bruiloft Katja Schuurman en Freek van Noortwijk Bekijk deze video » Speciale wijnGisteren werd al bekend dat vrienden van het stel speciaal voor de bruiloft, die naar verluidt op een uur rijden van Amsterdam plaatsvindt, een natuurwijn hebben geproduceerd. De wijn draagt de toepasselijke naam: Juicy, Freek & Katja Love Edition. De komende dagen zullen vermoedelijk voor Katja en Freek volledig in het teken staan van de grote dag. Het ophalen van de bruidsjurk hoort daar uiteraard ook bij. Bekijk de beelden hierboven de beelden die de aanstaande bruid op haar Instagrampagina plaatste. Bekijk ook Katja Schuurman: 'Ik geef mijn dochter Sammy het plattelandsleven' Bekijk deze video » Winston en Renate bijna klaar voor bruiloft Katja en Freek Bekijk deze video »
Show :
Katja Schuurman haalt trouwjurk op

Komende zaterdag treedt presentatrice en actrice Katja Schuurman in het huwelijk met haar grote liefde Freek van Noortwijk. Vandaag haalde ze alvast haar trouwjurk op.

UPDATE: Katja en Freek zijn getrouwd. Bekijk de eerste beelden hieronder

Speciale wijn
Gisteren werd al bekend dat vrienden van het stel speciaal voor de bruiloft, die naar verluidt op een uur rijden van Amsterdam plaatsvindt, een natuurwijn hebben geproduceerd. De wijn draagt de toepasselijke naam: Juicy, Freek & Katja Love Edition. De komende dagen zullen vermoedelijk voor Katja en Freek volledig in het teken staan van de grote dag. Het ophalen van de bruidsjurk hoort daar uiteraard ook bij. Bekijk de beelden hierboven de beelden die de aanstaande bruid op haar Instagrampagina plaatste.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Say Yes To The Dress Benelux
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Katja Schuurman haalt trouwjurk op of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV