Nabestaanden MH17 tevreden over voortgang onderzoek JIT

Nabestaanden MH17 tevreden over voortgang onderzoek JIT

Nabestaanden MH17 tevreden over voortgang onderzoek JIT De nabestaanden van de ramp met MH17 zijn over het algemeen opgelucht en tevreden over het onderzoek waarover JIT (Joint Investigation Team) woensdag een boekje opendeed. Er werd bekendgemaakt dat er vier verdachten zijn, op 9 maart 2020 gaat het proces van start. Bekijk de reacties van de nabestaanden van de vliegramp in bovenstaande video. Wie zijn de verdachten van de MH17-ramp? Bekijk deze video » Premier Rutte: ‘Heel belangrijk dat verdachten MH17 voor gerecht komen’ Bekijk deze video »
Nieuws :

De nabestaanden van de ramp met MH17 zijn over het algemeen opgelucht en tevreden over het onderzoek waarover JIT (Joint Investigation Team) woensdag een boekje opendeed. Er werd bekendgemaakt dat er vier verdachten zijn, op 9 maart 2020 gaat het proces van start. Bekijk de reacties van de nabestaanden van de vliegramp in bovenstaande video.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nabestaanden MH17 tevreden over voortgang onderzoek JIT of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: ramp, onderzoek, joint, vliegramp, mh17, video, verdachten, proces, start, jit, joint investigation team, team, 2020


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV