Samenvatting persconferentie MH17: dit zijn de belangrijkste punten

Samenvatting persconferentie MH17: dit zijn de belangrijkste punten

Samenvatting persconferentie <em>MH17</em>: dit zijn de belangrijkste punten Vanmiddag kwam het Joint Investigation Team (JIT) met een update over het onderzoek naar de ramp met de MH17. Eén van de belangrijkste elementen van de persconferentie was het aanwijzen van vier hoofdverantwoordelijken voor de ramp, maar er werden nog meer belangrijke punten aangestipt. Bekijk hierboven de samenvatting. Wie zijn de verdachten van de MH17-ramp? Bekijk deze video » Premier Rutte: ‘Heel belangrijk dat verdachten MH17 voor gerecht komen’ Bekijk deze video » Nabestaanden MH17 tevreden over voortgang onderzoek JIT Bekijk deze video »
Nieuws :
Samenvatting persconferentie MH17: dit zijn de belangrijkste punten

Vanmiddag kwam het Joint Investigation Team (JIT) met een update over het onderzoek naar de ramp met de MH17. Eén van de belangrijkste elementen van de persconferentie was het aanwijzen van vier hoofdverantwoordelijken voor de ramp, maar er werden nog meer belangrijke punten aangestipt. Bekijk hierboven de samenvatting.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting persconferentie MH17: dit zijn de belangrijkste punten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV