Temptation Island VIPS 2019: bekijk de eerste beelden

Temptation Island VIPS 2019: bekijk de eerste beelden

Temptation Island VIPS 2019: bekijk de eerste beelden Videoland heeft de eerste beelden vrijgegeven van Temptation Island VIPS 2019. Voor de liefhebber van deze guilty pleasure-serie belooft het nieuwe seizoen veel goeds… Bekijk de video met kersverse fragmenten hierboven. Tranen en boosheidIn het programma testen bekende Nederlanders hun relatie door zich te omringen met prachtige verleiders. In de beelden is te zien dat dit de nodige spanningen en heftige situaties oplevert. Veel tranen, boze kandidaten en intieme scènes. Het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS is vanaf donderdag 27 juni wekelijks te zien op Videoland. Over drie weken begint Temptation Island VIPS en dit zijn de deelnemers Bekijk deze video » Bekijk trailer van Temptation Island VIPS 2019 Bekijk deze video »
TV :

Videoland heeft de eerste beelden vrijgegeven van Temptation Island VIPS 2019. Voor de liefhebber van deze guilty pleasure-serie belooft het nieuwe seizoen veel goeds… Bekijk de video met kersverse fragmenten hierboven.

Tranen en boosheid
In het programma testen bekende Nederlanders hun relatie door zich te omringen met prachtige verleiders. In de beelden is te zien dat dit de nodige spanningen en heftige situaties oplevert. Veel tranen, boze kandidaten en intieme scènes.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS is vanaf donderdag 27 juni wekelijks te zien op Videoland.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Temptation Island VIPS 2019: bekijk de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV