Vermeende minnares Humberto Tan reageert op verhaal ‘affaire’

Vermeende minnares Humberto Tan reageert op verhaal ‘affaire’

Vermeende minnares Humberto Tan reageert op verhaal ‘affaire’ Fleur Louwe reageert op het verhaal over haar vermeende affaire met de getrouwde Humberto Tan. “Ik ga niet bevestigen of ontkrachten wat er wel of niet van juist is”, laat zij weten aan Shownieuws. “Maar ik denk wel dat er genoeg geschreven is, dat ik daar verder niets aan hoef toe te voegen.” Hadden samen plannen voor fotografieprojectenVandaag kwam Weekend met het verhaal naar buiten dat Humberto zou zijn vreemdgegaan met de 25-jarige fotografe. Louwe geeft toe dat ze elkaar kennen. “We hebben elkaar leren kennen vanuit de fotografie en het is de bedoeling geweest dat we samen mooie fotografieprojecten zouden gaan maken en doen. Maar daar is dit verhaal uiteindelijk uitgekomen.” Nog geen reactie HumbertoHumberto Tan reageert doorgaans niet op privékwesties. Toen eerder sterke geruchten de ronde deden dat hij een geheime relatie zou hebben met Dionne Stax, heeft de presentator hier ook nooit op gereageerd. Bekijk de video met de reactie van Fleur Louwe hierboven. 'Humberto Tan gaat samenwerken met 'ex-minnares' Dionne Stax' Bekijk deze video » Gerucht: ‘Humberto Tan gaat vreemd met 25-jarige fotografe’ Bekijk deze video » Shelly Sterk: "Misschien heeft Humberto Tan gewoon een open relatie" Bekijk deze video »
Entertainment

Fleur Louwe reageert op het verhaal over haar vermeende affaire met de getrouwde Humberto Tan. “Ik ga niet bevestigen of ontkrachten wat er wel of niet van juist is”, laat zij weten aan Shownieuws. “Maar ik denk wel dat er genoeg geschreven is, dat ik daar verder niets aan hoef toe te voegen.”

Hadden samen plannen voor fotografieprojecten
Vandaag kwam Weekend met het verhaal naar buiten dat Humberto zou zijn vreemdgegaan met de 25-jarige fotografe. Louwe geeft toe dat ze elkaar kennen. “We hebben elkaar leren kennen vanuit de fotografie en het is de bedoeling geweest dat we samen mooie fotografieprojecten zouden gaan maken en doen. Maar daar is dit verhaal uiteindelijk uitgekomen.”

Nog geen reactie Humberto
Humberto Tan reageert doorgaans niet op privékwesties. Toen eerder sterke geruchten de ronde deden dat hij een geheime relatie zou hebben met Dionne Stax, heeft de presentator hier ook nooit op gereageerd.

Bekijk de video met de reactie van Fleur Louwe hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vermeende minnares Humberto Tan reageert op verhaal ‘affaire’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: presentator, fotografe, affaire, humberto tan, fotografie, relatie, vreemd, weekend, Shownieuws, video, reactie, dionne stax, gerucht, geruchten, gaat vreemd

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.