Maarten van der Weijden over de sluis getild

Maarten van der Weijden over de sluis getild

<em>Maarten van der Weijden</em> over de sluis getild Maarten van der Weijden wordt in Wier zondagavond in een zogenaamde 'dolfijnenzak' over de sluis heen getild. In Wier ligt het enige sluisje waar Van der Weijden niet doorheen kan zwemmen. Echter is zijn evenwichtsorgaan zo gewend geraakt aan het water, dat lopen niet verstandig is. Daarom tillen meerdere vrijwilligers, waaronder zijn twee dochters, Van der Weijden over de sluis heen. Maarten van der Weijden krijgt knuffel van zijn kids Bekijk deze video » Tussenstand Elfsteden Zwemtocht: 1,4 miljoen euro! Bekijk deze video »
Nieuws :
Maarten van der Weijden over de sluis getild

Maarten van der Weijden wordt in Wier zondagavond in een zogenaamde 'dolfijnenzak' over de sluis heen getild. In Wier ligt het enige sluisje waar Van der Weijden niet doorheen kan zwemmen. Echter is zijn evenwichtsorgaan zo gewend geraakt aan het water, dat lopen niet verstandig is. Daarom tillen meerdere vrijwilligers, waaronder zijn twee dochters, Van der Weijden over de sluis heen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maarten van der Weijden over de sluis getild of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen