Drijft Oprah Winfrey een wig tussen Prins Harry en Prins William?

Drijft Oprah Winfrey een wig tussen Prins Harry en Prins William?

Als we de Britse pers mogen geloven is het al een tijdje hommeles tussen William & Kate en Harry & Meghan. Nu blijkt dat talkshowkoninging Oprah Winfrey ook een rol zou spelen in het geschil rondom de stichting, die Harry en Meghan vorige week verlieten. Haar medewerking daaraan zou de druppel geweest zijn voor William & Kate, aldus Shownieuws.

Verlaten van stichting
Het deed menig wenkbrauwen fronzen, toen vorige week bekend werd dat Prins Harry en Meghan Markle The Royal Foundation verlieten. De exacte reden werd niet bekend gemaakt, wel dat het echtpaar een eigen stichting zou beginnen. Nu wordt gezegd dat Oprah Winfrey een belangrijke reden daarvoor zou zijn.

Oprah te glamoureus
Oprah zou een deal met Harry en Meghan gemaakt hebben om het goede doel te steunen. "Kate en William wisten daar niets van en besloten dat ze daar geen deel van wilden uitmaken. Oprah zou te glamoureus zijn. Dat is niet iets waar zij zich mee willen inlaten", aldus de verslaggever van Shownieuws. Het koninklijk paar zou geen persoonlijke aversie tegen Winfrey hebben. Bekijk het hele item onder aan deze pagina.

Drijft Oprah Winfrey een wig tussen Prins Harry en Prins William? Als we de Britse pers mogen geloven is het al een tijdje hommeles tussen William & Kate en Harry & Meghan. Nu blijkt dat talkshowkoninging Oprah Winfrey ook een rol zou spelen in het geschil rondom de stichting, die Harry en Meghan vorige week verlieten. Haar medewerking daaraan zou de druppel geweest zijn voor William & Kate, aldus Shownieuws. Verlaten van stichtingHet deed menig wenkbrauwen fronzen, toen vorige week bekend werd dat Prins Harry en Meghan Markle The Royal Foundation verlieten. De exacte reden werd niet bekend gemaakt, wel dat het echtpaar een eigen stichting zou beginnen. Nu wordt gezegd dat Oprah Winfrey een belangrijke reden daarvoor zou zijn. Oprah te glamoureusOprah zou een deal met Harry en Meghan gemaakt hebben om het goede doel te steunen. "Kate en William wisten daar niets van en besloten dat ze daar geen deel van wilden uitmaken. Oprah zou te glamoureus zijn. Dat is niet iets waar zij zich mee willen inlaten", aldus de verslaggever van Shownieuws. Het koninklijk paar zou geen persoonlijke aversie tegen Winfrey hebben. Bekijk het hele item onder aan deze pagina. Bekijk ook Prins William en Kate reageren dolblij op geboorte neefje 'baby Sussex' Bekijk deze video » Prins Harry en Meghan Markle plaatsen bijzondere vacature Bekijk deze video »
TV :
Drijft Oprah Winfrey een wig tussen Prins Harry en Prins William?
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Drijft Oprah Winfrey een wig tussen Prins Harry en Prins William? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV