Vrouw Maarten van der Weijden: "Hij voelt zich lekker en goed"

Vrouw Maarten van der Weijden: "Hij voelt zich lekker en goed"

Vrouw <em>Maarten van der Weijden</em>: &quot;Hij voelt zich lekker en goed&quot; Volgens de vrouw van Maarten van der Weijden, Daisy, kan het eigenlijk niet meer misgaan met de Elfstedenzwemtocht van haar man: "Hij heeft het echt naar zijn zin en maakt ook grapjes met zijn coaches. Hij voelt zich lekker en goed." Ze heeft er dan ook alle vertrouwen in dat hij vanavond rond 19:00 uur de finish in Leeuwarden gaat halen. Bekijk het hele interview van RTL Nieuws hierboven. Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. Zo kun je de zwemtocht volgen via een livestream op Gids.tv. Bekijk ook Zus Etta moedigt Maarten van der Weijden aan. Einde Elfstedenzwemtocht in zicht. Bekijk deze video » Maarten van der Weijden aangekomen in Dokkum Bekijk deze video » Maarten van der Weijden begonnen aan laatste 15 kilometer Elfstedenzwemtocht Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrouw Maarten van der Weijden: "Hij voelt zich lekker en goed"

Volgens de vrouw van Maarten van der Weijden, Daisy, kan het eigenlijk niet meer misgaan met de Elfstedenzwemtocht van haar man: "Hij heeft het echt naar zijn zin en maakt ook grapjes met zijn coaches. Hij voelt zich lekker en goed." Ze heeft er dan ook alle vertrouwen in dat hij vanavond rond 19:00 uur de finish in Leeuwarden gaat halen. Bekijk het hele interview van RTL Nieuws hierboven.

Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. Zo kun je de zwemtocht volgen via een livestream op Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van M
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrouw Maarten van der Weijden: "Hij voelt zich lekker en goed" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV