Koningin Máxima maakt filmpje vanuit helikopter

Koningin Máxima maakt filmpje vanuit helikopter

Koningin Máxima maakt filmpje vanuit helikopter Gisteren beleefde Koningin Máxima een bijzondere dag. Tijdens de tropische warmte had ze het voorrecht de koelte van de zee en de wind op te kunnen zoeken, voor een werkbezoek aan het luchtverdedigings- en commandofregat Zr.Ms. Evertsen. Vanuit een helikopter maakte ze aan het einde van dit bezoek een indrukwekkend filmpje van het schip, dat zij in 2003 doopte. Bekijk de beelden hierboven en bekijk hieronder vanuit welke plek ze aan het filmen was. Bekijk ook Koning Willem-Alexander verzoekt Oranjeleeuwinnen om "iets eerder te scoren" Bekijk deze video » Willem-Alexander en Máxima moeten wachten op Sandra Schuurhof Bekijk deze video » Koningin Máxima is een zeer bedreven gitarist en zangeres Bekijk deze video »
Royals :

Gisteren beleefde Koningin Máxima een bijzondere dag. Tijdens de tropische warmte had ze het voorrecht de koelte van de zee en de wind op te kunnen zoeken, voor een werkbezoek aan het luchtverdedigings- en commandofregat Zr.Ms. Evertsen. Vanuit een helikopter maakte ze aan het einde van dit bezoek een indrukwekkend filmpje van het schip, dat zij in 2003 doopte. Bekijk de beelden hierboven en bekijk hieronder vanuit welke plek ze aan het filmen was.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Koningin Máxima maakt filmpje vanuit helikopter of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV