Dave Roelvink krijgt klap van visboer in De Roelvinkjes passen op de winkel

Dave Roelvink krijgt klap van visboer in De Roelvinkjes passen op de winkel

Dave Roelvink krijgt klap van visboer in De Roelvinkjes passen op de winkel In De Roelvinkjes passen op de winkel zal de familie Roelvink vanavond aan de slag gaan in een vishandel. Zoon Dave maakt direct kennis met de klapvis - die zag hij niet aankomen. Ook zelf houdt Dave trouwens wel weer van een geintje: zo schrikt de vrouw van de vishandelaar zich dood dankzij hem. De Roelvinkjes passen op de winkel is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Roelvinkjes passen op de winkel terugkijken bij Gids.tv. Dave Roelvink zit vast in tuinhek Bekijk deze video » Dave Roelvink geschokt door nieuw seksspeeltje Bekijk deze video »
TV :
Dave Roelvink krijgt klap van visboer in De Roelvinkjes passen op de winkel

In De Roelvinkjes passen op de winkel zal de familie Roelvink vanavond aan de slag gaan in een vishandel. Zoon Dave maakt direct kennis met de klapvis - die zag hij niet aankomen. Ook zelf houdt Dave trouwens wel weer van een geintje: zo schrikt de vrouw van de vishandelaar zich dood dankzij hem.

De Roelvinkjes passen op de winkel is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Roelvinkjes passen op de winkel terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dave Roelvink krijgt klap van visboer in De Roelvinkjes passen op de winkel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV