Bekijk crash hoofdraket Falcon Heavy bij landing op zee

Bekijk crash hoofdraket Falcon Heavy bij landing op zee

Bekijk crash hoofdraket Falcon Heavy bij landing op zee De landing van de hoofdraket van de Falcon Heavy verliep niet zoals gepland. Eerder ging de lancering wel goed en 24 satellieten werden in de ruimte geplaatst. Maar bij de landing op zee ging het mis en explodeerde de raket. Bekijk de beelden van de crash hierboven. Lancering Falcon Heavy Raket met Tesla auto aan boord Bekijk deze video » Wie zijn de verdachten van de MH17-ramp? Bekijk deze video »
Nieuws

De landing van de hoofdraket van de Falcon Heavy verliep niet zoals gepland. Eerder ging de lancering wel goed en 24 satellieten werden in de ruimte geplaatst. Maar bij de landing op zee ging het mis en explodeerde de raket. Bekijk de beelden van de crash hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk crash hoofdraket Falcon Heavy bij landing op zee of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: opmerkelijk, crash, raket, mobiel, landing, succesvol, spacex, satellieten, falcon, video, sportnieuws, nieuws, zee, youtube-kanaal, betrouwbaar

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.