Bekijk Avicii’s nieuwe clip van Heaven met privébeelden van overleden dj

Bekijk Avicii’s nieuwe clip van Heaven met privébeelden van overleden dj

Bekijk <em>Avicii</em>’s nieuwe clip van <em>Heaven</em> met privébeelden van overleden dj Er is een nieuwe videoclip verschenen van Heaven, een nummer van de vorig jaar overleden Avicii. De regisseur Levan Tsikurishvili heeft hiervoor oude privébeelden van de dj gebruikt, wat het een hele speciale clip maakt. Clip vol herinneringenTsikurishvili werkte sinds 2013 samen met Avicii, hij maakte diverse video’s en documentaires met hem. In 2016 waren ze negentien dagen op Madagascar, waar hij de dj ook filmde. Voor de video van Heaven, een nummer dat Avicii maakte met Chris Martin, is de regisseur teruggegaan naar het eiland om terug te kijken op deze tijd. Bijzondere videoNiet eerder gebruikt filmmateriaal van de vakantie is in deze videoclip verwerkt. Ook zijn er 3D-animaties gemaakt om bepaalde momenten die niet vastgelegd zijn op video toch in beeld te brengen. Bekijk de bijzondere videoclip van Avicii met Heaven hierboven. Davina Michelle brengt ode aan Avicii met eigen versie SOS Bekijk deze video » Vorig jaar overleden Avicii krijgt postuum album: TIM Bekijk deze video »
Muziek :
Bekijk Avicii’s nieuwe clip van Heaven met privébeelden van overleden dj

Er is een nieuwe videoclip verschenen van Heaven, een nummer van de vorig jaar overleden Avicii. De regisseur Levan Tsikurishvili heeft hiervoor oude privébeelden van de dj gebruikt, wat het een hele speciale clip maakt.

Clip vol herinneringen
Tsikurishvili werkte sinds 2013 samen met Avicii, hij maakte diverse video’s en documentaires met hem. In 2016 waren ze negentien dagen op Madagascar, waar hij de dj ook filmde. Voor de video van Heaven, een nummer dat Avicii maakte met Chris Martin, is de regisseur teruggegaan naar het eiland om terug te kijken op deze tijd.

Bijzondere video
Niet eerder gebruikt filmmateriaal van de vakantie is in deze videoclip verwerkt. Ook zijn er 3D-animaties gemaakt om bepaalde momenten die niet vastgelegd zijn op video toch in beeld te brengen. Bekijk de bijzondere videoclip van Avicii met Heaven hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk Avicii’s nieuwe clip van Heaven met privébeelden van overleden dj of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV