23-jarige Sumanta Bansi uit Hoorn al zestien maanden spoorloos

23-jarige Sumanta Bansi uit Hoorn al zestien maanden spoorloos

De 23-jarige Sumanta Bansi uit Hoorn is al zestien maanden vermist. De politie houdt rekening met een misdrijf en looft een beloning van 15.000 euro uit voor de gouden tip.

Sumatra Bansi studeerde biometrische wetenschappen aan de universiteit van Amsterdam. Ze zou nu moeder kunnen zijn van kindje van een jaar.
Als Sumanta niet aan het studeren was in Amsterdam of bij familie was in Hoorn, reisde ze geregeld af naar Den Haag. Daar had ze een bijbaantje bij een tandarts als administratief medewerkster.

Zwangerschap
In de zomer van 2017 is Sumanta zwanger geraakt. Dat zorgde voor veel spaningen. Na gesprekken met haar streng-hindoestaanse familie heeft ze besloten om de zwangerschap te beëindigen. In februari 2018 raakt Sumanta weer zwanger. Ze zou aan het einde van het jaar bevallen. Ze is vastbesloten om het kindje nu wel te houden.

Spoorloos
Na dit nieuws gebeurt er iets vreemds. Sumanta verschijnt ineens niet meer op school en laat niets meer van haar weten. Daarnaast kwam ze ook niet meer opdagen op haar werk. Ook bij de tempel waar ze wel eens haar geloof beoefende werd ze niet meer gezien.

Bekijk de hele video hieronder.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

23-jarige <em>Sumanta Bansi</em> uit Hoorn al zestien maanden spoorloos De 23-jarige Sumanta Bansi uit Hoorn is al zestien maanden vermist. De politie houdt rekening met een misdrijf en looft een beloning van 15.000 euro uit voor de gouden tip. Sumatra Bansi studeerde biometrische wetenschappen aan de universiteit van Amsterdam. Ze zou nu moeder kunnen zijn van kindje van een jaar.Als Sumanta niet aan het studeren was in Amsterdam of bij familie was in Hoorn, reisde ze geregeld af naar Den Haag. Daar had ze een bijbaantje bij een tandarts als administratief medewerkster. ZwangerschapIn de zomer van 2017 is Sumanta zwanger geraakt. Dat zorgde voor veel spaningen. Na gesprekken met haar streng-hindoestaanse familie heeft ze besloten om de zwangerschap te beëindigen. In februari 2018 raakt Sumanta weer zwanger. Ze zou aan het einde van het jaar bevallen. Ze is vastbesloten om het kindje nu wel te houden. SpoorloosNa dit nieuws gebeurt er iets vreemds. Sumanta verschijnt ineens niet meer op school en laat niets meer van haar weten. Daarnaast kwam ze ook niet meer opdagen op haar werk. Ook bij de tempel waar ze wel eens haar geloof beoefende werd ze niet meer gezien. Bekijk de hele video hieronder. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. 26-jarige Frederik Pallesen uit Aalsmeer al vijf maanden vermist Bekijk deze video » Onderzoek naar identiteit onbekende dode vrouw in Westdorpe Bekijk deze video »
TV :
23-jarige Sumanta Bansi uit Hoorn al zestien maanden spoorloos
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 23-jarige Sumanta Bansi uit Hoorn al zestien maanden spoorloos of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV