Oranjeleeuwinnen door het dolle na Nederland - Japan: "Dit is echt bizar, oh my god"

Oranjeleeuwinnen door het dolle na Nederland - Japan: "Dit is echt bizar, oh my god"

Vanzelfsprekend zijn de Oranjevrouwen na de 2-1 winst op Japan door het dolle heen. Het is een historische prestatie: voor het eerst staat het Nederlands vrouwenelftal in de kwartfinale van een WK. Merel van Dongen verwoordt het misschien wel het best: "Dit is echt bizar, oh my god!"

Droom
Van Dongen noemt het een droom om door te zijn, zeker omdat het nog nooit eerder gelukt is zo ver te komen op een WK. Ook voor de linksback was het billenknijpen, maar ze geef ook de credits aan Japan: "Wat een team, ze tikken ongelooflijk goed en ze scoren een prachtige goal." Vivianne Miedema roemt keeper Sari van Veenendaal, die "geweldig staat te keepen." En was het nou een penalty? "Ik weet het niet."

Bekijk de interviews hieronder.

<em>Oranjeleeuwinnen</em> door het dolle na <em>Nederland - Japan</em>: &quot;Dit is echt bizar, oh my god&quot; Vanzelfsprekend zijn de Oranjevrouwen na de 2-1 winst op Japan door het dolle heen. Het is een historische prestatie: voor het eerst staat het Nederlands vrouwenelftal in de kwartfinale van een WK. Merel van Dongen verwoordt het misschien wel het best: "Dit is echt bizar, oh my god!" Nabeschouwing Nederland - Japan: "We hebben ongelooflijk veel mazzel gehad" Bekijk deze video » DroomVan Dongen noemt het een droom om door te zijn, zeker omdat het nog nooit eerder gelukt is zo ver te komen op een WK. Ook voor de linksback was het billenknijpen, maar ze geef ook de credits aan Japan: "Wat een team, ze tikken ongelooflijk goed en ze scoren een prachtige goal." Vivianne Miedema roemt keeper Sari van Veenendaal, die "geweldig staat te keepen." En was het nou een penalty? "Ik weet het niet." Bekijk de interviews hieronder.
Voetbal :
Oranjeleeuwinnen door het dolle na Nederland - Japan: "Dit is echt bizar, oh my god"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Oranjeleeuwinnen door het dolle na Nederland - Japan: "Dit is echt bizar, oh my god" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen