Bibian Mentel herstelt van dwarslaesie en kan weer fietsen

Bibian Mentel herstelt van dwarslaesie en kan weer fietsen

Bibian Mentel en haar echtgenoot Edwin Spee delen een emotioneel, maar bijzonder moment via Facebook. Voormalig paralympisch snowboardster Mentel (drievoudig paralympisch kampioen) werd in maart geopereerd aan een tumor bij haar ruggenwervel, maar kon haar benen vervolgens niet meer bewegen.

"Ik fiets!"
Er zat maar één ding op voor Mentel: revalideren. Na een paar maanden zwoegen is ze nu eindelijk weer zover dat ze een stukje kan fietsen op een ligfiets. Spee schrijft dat hij dikke tranen van geluk huilt bij deze aanblik. Later dit jaar doet Mentel mee aan een nieuw seizoen van Dancing with the Stars, waar ze aan zal beginnen in haar rolstoel.

Bekijk de beelden hieronder.

<em>Bibian Mentel</em> herstelt van <em>dwarslaesie</em> en kan weer fietsen Bibian Mentel en haar echtgenoot Edwin Spee delen een emotioneel, maar bijzonder moment via Facebook. Voormalig paralympisch snowboardster Mentel (drievoudig paralympisch kampioen) werd in maart geopereerd aan een tumor bij haar ruggenwervel, maar kon haar benen vervolgens niet meer bewegen. Bibian Mentel kan weer staan na zware tijd Bekijk deze video » Bibian Mentel start Dancing With The Stars in een rolstoel Bekijk deze video » "Ik fiets!"Er zat maar één ding op voor Mentel: revalideren. Na een paar maanden zwoegen is ze nu eindelijk weer zover dat ze een stukje kan fietsen op een ligfiets. Spee schrijft dat hij dikke tranen van geluk huilt bij deze aanblik. Later dit jaar doet Mentel mee aan een nieuw seizoen van Dancing with the Stars, waar ze aan zal beginnen in haar rolstoel. Bekijk de beelden hieronder.
Sport :
Bibian Mentel herstelt van dwarslaesie en kan weer fietsen
Bekijk hier alle video's en artikelen van Tour de Celeb
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bibian Mentel herstelt van dwarslaesie en kan weer fietsen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen