Heftige nieuwe video Madonna maakt statement tegen wapengeweld

Heftige nieuwe video Madonna maakt statement tegen wapengeweld

Heftige nieuwe video Madonna maakt statement tegen wapengeweld Madonna maakt een duidelijk statement in haar nieuwe videoclip van God Control. De queen of pop laat weten dat het nummer een ‘wake up call’ is en ze roept iedereen op om de strijd aan te gaan tegen wapengeweld. In de video worden behoorlijk heftige en bloederige beelden gebruikt om deze boodschap over te brengen. Bekijk de clip van God Control van Madonna hierboven. Madonna bij Van Der Vorst Ziet SterrenMadonna is vanavond ook te zien in een bijzondere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren. Peter van der Vorst heeft voor zijn praatprogramma de zangeres weten te strikken voor een interview. Daarnaast gaat Van der Vorst ook langs bij presentator Kaj Gorgels. Van der Vorst ziet sterren is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Van der Vorst ziet sterren terugkijken bij Gids.tv. Madonna over optreden Songfestival: "Het is precies gegaan zoals ik wilde" Bekijk deze video » Madonna krijgt flinke kritiek om arrogante houding bij Graham Norton Bekijk deze video »
Muziek :
Heftige nieuwe video Madonna maakt statement tegen wapengeweld

Madonna maakt een duidelijk statement in haar nieuwe videoclip van God Control. De queen of pop laat weten dat het nummer een ‘wake up call’ is en ze roept iedereen op om de strijd aan te gaan tegen wapengeweld. In de video worden behoorlijk heftige en bloederige beelden gebruikt om deze boodschap over te brengen. Bekijk de clip van God Control van Madonna hierboven.

Madonna bij Van Der Vorst Ziet Sterren
Madonna is vanavond ook te zien in een bijzondere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren. Peter van der Vorst heeft voor zijn praatprogramma de zangeres weten te strikken voor een interview. Daarnaast gaat Van der Vorst ook langs bij presentator Kaj Gorgels.

Van der Vorst ziet sterren is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Van der Vorst ziet sterren terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftige nieuwe video Madonna maakt statement tegen wapengeweld of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV