Nieuwsuur bespreekt fantastische nieuwe documentaire Apollo 11

Nieuwsuur bespreekt fantastische nieuwe documentaire Apollo 11

Nieuwsuur bespreekt fantastische nieuwe documentaire Apollo 11 Vanaf vandaag (27 juni) is de documentaire Apollo 11 te zien in de Nederlandse bioscoop, waarin de ruimtemissie wordt gereconstrueerd aan de hand van echte beelden. Die zijn haarscherp gerestaureerd en in kleur, waardoor de kijker volledig meegezogen wordt in de wereld van de ruimtevaart. Vanavond bespreekt Nieuwsuur de documentaire. Nieuwsuur is elke werkdag om 22.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Nieuwsuur terugkijken bij Gids.tv. Trailer Apollo 11 Bekijk deze trailer »
TV :
Nieuwsuur bespreekt fantastische nieuwe documentaire Apollo 11

Vanaf vandaag (27 juni) is de documentaire Apollo 11 te zien in de Nederlandse bioscoop, waarin de ruimtemissie wordt gereconstrueerd aan de hand van echte beelden. Die zijn haarscherp gerestaureerd en in kleur, waardoor de kijker volledig meegezogen wordt in de wereld van de ruimtevaart. Vanavond bespreekt Nieuwsuur de documentaire.

Nieuwsuur is elke werkdag om 22.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Nieuwsuur terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur bespreekt fantastische nieuwe documentaire Apollo 11 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV